Bootcamp, zwangerschapscursus ZwangerFit & MamaFit en kinderfeestjes in Dordrecht
 

Over Fithuman

Galina van Herwijnen

Instructeur ZwangerFit, MamaFit en FitMusic

Dat bewegen goed en gezond voor je is, weten we allemaal. Maar naast dit gegeven vind ik het ook heel belangrijk dat je er plezier aan beleeft. Met mijn enthousiasme wil ik jou helpen je motivatie voor bewegen op te pakken en te behouden. Door afwisselende trainingen en persoonlijke aandacht daag ik je uit om het beste uit jezelf te halen!

Naast mijn werkzaamheden ben ik moeder van twee prachtige kids. En ervaar ik telkens weer hoe veel meer je aan kan als je lichaam fit en krachtig is. Mijn uitdaging is om jou dit ook te laten ervaren!

Frank van Herwijnen

Instructeur Bootcamp en Kinderfeestjes

Ik help en motiveer je graag om je sportieve levensstijl op te pakken of vast te houden. Door voldoende variatie in mijn lessen aan te bieden kan jij op je eigen niveau uitgedaagd worden om net dát ietsje meer van jezelf te geven. Naast het harde trainen mag er ook zeker gelachen worden, dat houdt het plezier er alleen maar in. Jou begeleiden naar een sportieve succeservaring, dat is waar mijn uitdaging ligt!

Over FitHuman

FitHuman Sports & Lifestyle biedt verschillende groepslessen, sportclinics, kinderfeestjes en de zwangerschapscursus ZwangerFit & MamaFit aan in Dordrecht en omstreken.

Beide trainers hebben de Academie voor Lichamelijke Opvoeding afgerond en hebben veel werkervaring opgedaan als docent (speciaal) bewegingsonderwijs. Frank heeft als vooropleiding het CIOS doorlopen en geruime tijd als fitnessinstructeur gewerkt. Galina is actief geweest als danscoach en heeft vervolgens de opleiding tot YVLO-ZwangerFit® docent met succes behaald.
MELD JE AAN

De lessen:

Bootcamp: full body workout  in de buitenlucht.

FitMusic: al swingend op weg naar een fit en krachtig lijf.

ZwangerFit®: actieve zwangerschapscursus met aandacht voor theorie.

MamaFit: actieve lessen voor een optimaal herstel ná de bevalling.

Kinderfeestjes: dans, bootcamp, outdoor lasergame en bubbelbal.