Bootcamp, zwangerschapscursus ZwangerFit & MamaFit en kinderfeestjes in Dordrecht
 

ZwangerFit®

Wil jij fit zijn en blijven tijdens je zwangerschap? Dan is ZwangerFit® iets voor jou!
Maandag 24 juni en 26 augustus gaan er weer nieuwe theorieblokken van start.

Optimale voorbereiding op de bevalling

Met ZwangerFit® blijf je actief in beweging tijdens je zwangerschap. Tijdens de energieke sportlessen, zowel indoor als outdoor, werk je een vol uur samen met andere moeders (in spé) aan je algehele conditie, onderhouden/ versterken van diverse spiergroepen zoals buik, benen, rug en armen. Bewegen vanuit een goede houding en bewust worden van je bekkenbodem staat tijdens deze lessen centraal. Met de ZwangerFit® theorie lessen bereid je jezelf ook theoretisch voor op je bevalling. In 4 theorie lessen van anderhalf uur, waaronder 1 partnerles, krijg je alle onderwerpen aangeboden die betrekking hebben op de zwangerschap, de bevalling, ademhalingstechnieken, ontspanning en de kraamtijd. De lessen worden ondersteund met digitaal lesmateriaal en er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen.
Zowel de theorie als de sportlessen zijn los te boeken, maar voor een optimale voorbereiding op je bevalling raden wij de combinatie Sport & Theorie aan.

zwangerfit-dordrecht3

Waarom past ZwangerFit bij jou?

ZwangerFit® is een actieve zwangerschapscursus. De combinatie van theorie en bewegen zorgt voor een optimale voorbereiding op de bevalling en geeft je een voorsprong op je herstel daarna. Fit zijn en in beweging blijven helpt je om zoveel mogelijk klachten tijdens de zwangerschap te voorkomen/verminderen en het geeft je energie! Dit komt jou en je kindje alleen maar ten goede in deze bijzondere periode!

Vergoedingen

De ZwangerFit® lessen worden grotendeels door de meeste zorgverzekeraars in het aanvullende pakket vergoed. Je eigen risico wordt niet aangesproken. Neem voor meer info contact op met je verzekeraar.

Tijd en locatie

ZwangerFit® SPORT

Dinsdag
Locatie: Dubbeldam (Julianaschool), Goudenregenstraat 65 te Dordrecht
Tijd: 19.00 – 20.00 uur

Donderdag (OUTDOOR)
Locatie: Dubbeldam (Julianaschool), Goudenregenstraat 65 te Dordrecht
Zomer OUTDOOR locatie: Dordtse Biesbosch (De Elzen), Oude Veerweg 2a te Dordrecht
Tijd: verschillende starttijden tussen 19.00 – 21.45 uur, zie lesrooster.

ZwangerFit® THEORIE

Maandag:
Locatie: Dubbeldam (Julianaschool), Goudenregenstraat 65 te Dordrecht.
Tijd: 20.00 – 21.45 uur
Data theorielessen:
Lesrooster

”Als gecertificeerd YVLO-ZwangerFit®- en MamaFit coach help ik je graag om fit te blijven tijdens en ná je zwangerschap. M.b.v. de informatie en oefeningen die ik je geef kun je met meer vertrouwen in je eigen lijf de bevalling tegemoet gaan en ook daarna je lichaam weer aansterken. Alles op een nuchtere en praktische manier, met ruimte voor een lach, gezelligheid en een kopje thee!”

Wanneer kan ik beginnen?

Deelname aan ZwangerFit® kan vanaf week 16 van je zwangerschap. Houd rekening met een wachttijd van een maand.
Voor de theorielessen raden wij aan om in de 4e, 5e of uiterlijk 6e maand van je zwangerschap te starten met deze lessen.
Na je aanmelding zal onze ZwangerFit® coach contact met je opnemen. Zij zal aangeven per wanneer je kan starten en je voorzien van verdere informatie.
MELD JE AAN

ZwangerFit op Maat?

Hierbij kun je denken aan individuele lessen of lessen met een door jezelf samengestelde groep.

Waarom ZwangerFit® OP MAAT?

  • Je bent bijvoorbeeld zwanger van je tweede, derde of vierde kind en je hebt alleen behoefte aan herhaling van pers- en of ademhalingstechnieken.
  • Als de tijd dringt en je wil je (samen met je partner) toch nog goed voorbereiden op de bevalling.
  • Misschien ben je niet het type om (in een groep) te sporten.

Galina komt 1 of meerdere keren bij je thuis om alles met je door te nemen en te oefenen. De invulling, het aantal lessen en de startdatum kan in overleg worden bepaald.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Ervaringen cursisten

Leontien

cursus ZwangerFit

"Leuke, afwisselende lessen waarbij heel goed rekening gehouden wordt met iedereen. Betrokken instructrice. Leuke partnerles. Leuk dat er een mogelijkheid was om een kopje thee te drinken."

Nicolien

Cursus ZwangerFit

"Heerlijk om “verantwoord” te kunnen bewegen tijdens de zwangerschap; fijne oefeningen waarvan je weet dat het kan. Ook een fijn rust / ontspan moment aan het einde van de les."

Rianne

Cursus ZwangerFit

"Hele leuke, sportieve en professionele lessen. Leuk om op te trekken met andere zwangeren, zodat je ervaringen kunt delen. Een hele goede voorbereiding op de bevalling en mijn ervaring is dat je echt fitter blijft!"