Bootcamp, zwangerschapscursus ZwangerFit & MamaFit en kinderfeestjes in Dordrecht
 

Kinderfeestjes

Wij nemen de organisatie en inspanning voor een kinderfeestje graag voor je uit handen!

Een verjaardag om nooit te vergeten

In Dordrecht en omgeving bieden wij geheel verzorgd sportieve kinderfeestjes aan met dans, bootcamp, outdoor lasergame en bubbelbal (nieuw!).

Samen met je vrienden een geweldige tijd beleven, wie wil dat nou niet?! Of het nou buiten in de natuur is of binnen in een gymzaal, met ons aanbod maken wij jouw feestje onvergetelijk!

Praktische informatie

Onze kinderfeestjes zijn inclusief:
– 1,5 uur durend programma.
– Professionele en enthousiaste begeleiding.
– Alle benodigde materialen.
– Chips en drinken in de pauze.
– Aandenken voor de jarige.

Exclusief:

– Zaalhuur (bij binnenactiviteit).
– Reiskosten (bij activiteiten buiten Dordrecht).

Heb je interesse in een sportief kinderfeestje of vragen, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel 06-30 37 45 97. In overleg wordt er een geschikte binnen- of buitenlocatie geregeld.

Dansfeestje

Niet stil kunnen blijven staan als de muziek aanstaat? Dan is een dansfeestje iets voor jou! Er kan met thema’s gewerkt worden of met verschillende dansstijlen. Als afsluiting van het kinderfeestje kan je je geoefende (break)dancemoves showen aan je ouders.

Minimale leeftijd voor deelname is 6 jaar.

Kids bootcamp

Bootcamp is… stoer, rennen, klimmen, springen en kruipen in het bos! Tijdens de bootcamp ga je verschillende groepsactiviteiten doen in de natuur, waarin kracht, samenspel en plezier centraal staan.

Minimale leeftijd voor deelname is 6 jaar.

Outdoor lasergame

Schuilend vanachter een boom of vol op de aanval de strijd aangaan met je vrienden. Lasergamen in de ruige natuur maakt je kinderfeestje tot een groot succes!
De laserguns zijn geheel ongevaarlijk, gezien ze werken met veilige infraroodstralen.

Minimale leeftijd voor deelname is 7 jaar.

Bubbelbal

Zin in een nieuwe sportieve uitdaging? Probeer dan eens staande te blijven in een bubbelbal! Lekker botsen, duwen, voetballen en heel veel lol hebben.

Minimale leeftijd voor deelname is 8 jaar.

Kosten Dansfeestje
€ 120,- incl. btw voor 10 personen (elke extra persoon kost € 10,-)
Kosten Kids Bootcamp
€ 120,- incl. btw voor 10 personen (elke extra persoon kost € 10,-)
Kosten Outdoor Lasergame
€ 120,- incl. btw voor 10 personen (elke extra persoon kost € 10,-)
Kosten Bubbelbal
€ 150,- incl. btw voor 10 personen (elke extra persoon kost € 10,-)

Ervaringen deelnemers

Sylvia

Kinderfeestjes

"Het kinderfeest van onze zoon was super geregeld! Goede begeleiding en uitleg... en dat was nodig met 11 losgeslagen jongens. Kortom alle jongens zeiden dat het een "superfeessie" was geweest! Bedankt namens ons en de 11 boys."

Sietze

Kinderfeestjes

"Dolle pret op het feestje van onze 10-jarige dochter. Sluipen door de bosjes, lasergun in de aanslag, gewoon genieten! Deze enthousiaste mensen snappen hoe je kinderen met een duidelijke instructie helemaal los kan laten gaan. Succes verzekerd als je een origineel feestje wil voor je stoere dochter en haar vriend(inn)en!"

Germine

Kinderfeestjes

"Onze kinderen van 8 en 12 jaar hebben hun kinderfeestje gevierd door te gaan lasergamen bij FitHuman. Wat heeft iedereen het naar hun zin gehad! Mede door het enthousiasme en de humor van gameleider Frank werd het een geslaagd feestje. Aanrader!"