Bootcamp, zwangerschapscursus ZwangerFit & MamaFit en kinderfeestjes in Dordrecht
 

MamaFit

Wil je na de bevalling van je kindje weer snel je conditie opbouwen en lekker in je vel zitten?
Dan is MamaFit iets voor jou!

mamafit

Actieve cursus voor ná de bevalling

MamaFit is een actieve cursus voor ná de bevalling! MamaFit richt zich op het verbeteren van de algehele conditie, bekkenbodem training en spierverstevigende oefeningen. Alles voor een optimaal herstel!

Er wordt gebruik gemaakt van klein oefenmateriaal, fitballs en muziek. Naast het actieve deel zullen ook verschillende onderwerpen besproken worden zoals voeding, de bekkenbodem, houding etc..

Waarom past MamaFit bij jou?

MamaFit is voor alle moeders die na hun bevalling willen werken aan hun conditie, houding, herstel bekkenbodem en buikspieren. MamaFit vormt een ideale brug tussen de bevalling en het hervatten van je eigen sport.

VERGOEDINGEN

Een cursus gericht op het fysieke herstel na de bevalling, zoals MamaFit, worden grotendeels door de meeste zorgverzekeraars in het aanvullende pakket vergoed. Je eigen risico wordt niet aangesproken. Neem voor meer info contact op met je verzekeraar.

Tijd en locatie

Dinsdag
Locatie: Dubbeldam (Julianaschool), Goudenregenstraat 65 te Dordrecht
Tijd: 19.00 – 20.00 uur

Donderdag (OUTDOOR)
Locatie: Dubbeldam (Julianaschool), Goudenregenstraat 65 te Dordrecht
Zomer OUTDOOR locatie: Dordtse Biesbosch (De Elzen), Oude Veerweg 2a te Dordrecht
Tijd: verschillende starttijden tussen 19.00 – 21.45 uur, zie lesrooster.

Wanneer kan ik beginnen?

Vanaf 4- 6 weken na de bevalling mag je starten met MamaFit, afhankelijk van hoe snel jouw herstel verloopt. Je kunt dus ook deelnemen aan MamaFit als je al wat langer geleden bevallen bent.
Na je aanmelding zal onze MamaFit coach contact met je opnemen. Zij zal aangeven per wanneer je kan starten en je voorzien van verdere informatie.
MELD JE AAN

Ervaringen cursisten

Patricia

MamaFit

"Ik heb het als gezellig en ontspannen ervaren. Je leert door middel van alle adviezen je eigen lijf weer beter kennen en daardoor ook je grenzen. Ik zou het zeker aanbevelen!"

Marjenne

MamaFit

"Fijne persoonlijke begeleiding, fijn ook de fysieke checks na de bevalling. Heerlijk, dat eerste half uurtje flink bewegen. Niks dan lof!"

Herma

Cursus ZwangerFit en MamaFit

"Beide lessen heb ik als erg positief ervaren. Het was voor mij goed om wat ‘bewuster’ te sporten; het aanspannen en ontspannen van spieren. De mamafit lessen hebben een bijdrage geleverd aan een goed herstel na mijn bevalling."